Travel Journal

SAW/CDC

(Sunday 16 November 2008) by Silke
Tirsdag d. 11. November 2008
Hvis det skal gøres rigtigt, skal man gøre det selv!!
Der blev ikke rigtigt taget hånd omrking vores praktik, så ringede meget frustreret til Lene mandag aften. Det hele føltes meget overvældende og fuldstændig ustruktureret. Syntes selv at vi stod med hele ansvaret for vores praktik, og må indrømme at det godt kunne få mig helt op i det røde felt at ingenting var som det skulle være, og skolerne og alt der formelle ikke var på plads. Syntes godt nok ikke det var vores ansvar. Men Lene beroligede mig lidt med at nu sku vi bare slappe af, få oplevet lidt, måske observere på skole af eget valg og så ville de komme d. 14 og ordne det hele. Vi skulle ik bekymre os om noget. dejligt at der blev taget hånd om det.
Diana var heller ikke tilfreds med sin skole, det var svært hvis ikke umuligt at kommunikere med lærerne og selvom eleverne var søde, kunne hun hverken få vejledning eller hjælp.
Cecilie, Diana og jeg aftalte derfor at tage ud på SAW for at observere. Det var ik ligefrem muligt at få fat i skolen eller lærerne og aftale noget, så vi valgte bare at møde op på skolen. Det var heldigvis heller ik et problem, og viceinspektøren viste os glædeligt rundt og fortalte os om skolen og organisationen. Derefter fik vi lov til at observere undervisning, herunder en enkelt engelsktime...hold da op no wonder de ik kan tale ordentligt engelsk.
Thein Niang hvade arrangeret at vi ku ta ud og tale med CDC, så det gjorde vi efter frokost.
Her virkede det straks som om de havde styr på det hele, også det formelle, og de havde plads til at vi alle tre kunne være på skolen. Onsdag var en helligdag, så vi aftalte med skolen at vi ville komme og observere torsdag og fredag, og så vill vi holde et officielt møde med Lene og Birgit mandag morgen.

Vi var helt lettede da vi tog hjem, endelig begyndte der at komme hoved og hale på praktikken....

 


Home | Features | Sign Up | Contact | Privacy Policy | Terms & Conditions | © 2006 - 2020 TravelJournal.net
Note: Javascript is not active